آمادگی کامل همدان برای ارسال نامحدود سیب‌زمینی به سراسر کشور

مدیر تعاون روستایی استان همدان، از آمادگی کامل این استان برای ارسال نامحدود سیب‌زمینی به سراسر کشور خبر داد و گفت: تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، هیچ محدودیتی در تامین و ارسال این محصول استراتژیک وجود نخواهد داشت.

به گزارش مشرق، مسعود اکبری اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های تولید و ذخیره‌سازی مطلوب در استان همدان، آمادگی داریم به هر نقطه از کشور که نیاز باشد، سیب زمینی مورد نیاز را با کمترین زمان ممکن و در حجم مورد تقاضا ارسال کنیم.

وی با اشاره به قیمت‌گذاری این محصول، خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی درب سردخانه، ۳۰ هزار تومان تعیین شده است.

اکبری اضافه کرد: این قیمت‌گذاری با هدف تنظیم بازار و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا صورت گرفته و تلاش ما بر این است که این محصول با قیمتی عادلانه به دست مصرف‌کنندگان برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    1 1
    نامحدود !!!!!
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    0 2
    تو شیراز من 70 هزار خریدم تازه درجه یک هم نبود
    • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۲
      0 0
      گران خریدی . قیمت در کل کشور به طور دستچین 55 هزارتومان است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس